Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Livet ur mobilen del 94821794

2017-01-10 21:34:00 i Allmänt

En dag när vi hälsade på i Månsberg var det så varmt att Vidar inte kunde ligga i vagnen ute och sova och heller inte uppe i spjälsängen. Vi löste problemet genom att ordna en provisorisk sovplats på golvet där det var svalt och det verkade han gilla. Jag och svärmor hängde ute på altanen och solade, för oss var värmen inga problem!
Skulle skicka en "Hej älskling, jag saknar dig"-bild till Christoffer och upptäckte sedan mjölkfläckarna på tröjan... (Bilden är sned som ni ser men det går ej att ändra?!).
Inför älgjakten fick Vidar denna dress, hehe!
När vi var i stugan fick vi en säck med äpplen och här är några av många äppelmos-burkar jag fixade till Vidar.
I höstas gick vi på babysim. Den här bilden tog Evelina under det första tillfället. Som ni ser var jag något mer peppad än min skeptiske son. Som tur är ÄLSKAR han att bada nu så det ser mycket lovande ut på badkompis-fronten för min del!
En bor ju rätt fint alltså.
Barnvagnspromenader: något av det allra bästa med föräldraledigheten. Tur att man kan fortsätta med dem trots att föräldraledigheten är slut för min del. Kommer vara avis på Christoffer som får uppleva hela vårvintern och våren hemmavid men jag unnar honom verkligen det.
Emma, jag och Johanna på tjejhelg i Borgafjäll
Leka med hundskålar = det bästa Vidar visste när han var en sju-åtta månader!
Har ju börjat tycka att det här med barnmat är rätt skoj! Detta är fryst mat på upptining. Köttfärssås, broccolimos och sötpotatis- och morotsmos.
En bild på detta vinterklädda barn får avsluta denna omgång av "Livet ur mobilen"!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skriv en kommentar