Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Hej hej, hemskt mycket hej!

2017-02-16 10:21:31 i Allmänt

Liveuppdatering minsann! Här sitter jag och dricker te ur världens största tekopp. Lägg märke till pianofingrarna, hehe. Dagens planer är följande:
08.00-09.00 - Klasskonferens på jobbet.
09.00-09.30 - Fixa med blandat kolijox på jobbet (specifikt va?).
09.30-13.00 - Lämna skolan och bege mig till lokalen. Fakturera, körarrangera och förbereda det sista inför ett möte i morgon. Och nångång där ska jag även slänga i mig lunch. Somliga (jag exempelvis) har ju då världens bästa sambo som kittar mig med matlåda varje dag. I dag bjuds det på älgfärsbiffar, potatis och lingonsylt!).
13.00-14.00 - Sånglektion.
14.30-15.00 - Pianolektion.
15.00-16.00 - Fixa med det sista på dagens planering. 
16.00 - Köpa blommor till en kär styrelsemedlem som avslutar sitt uppdrag efter många år. Finns en överhängande risk att jag fäller en tår under kvällen! 
16.30 - 18.00 - Hemma och ska steka pannkakor och koka hjortronsylt tillsammans med min sambo och son! Pannkakstorsdag är ju bland det bästa som finns. 
18.00 - Köra in till Vilhelmina igen för årsmöte med bästa Brukshundklubben. 
18.30-20.30 - Möte!
21.00 - Hem i kvällen för att bänka mig framför Mandelmanns gård (som jag ÄNNU EJ SETT! Trots att exakt alla som känner till mitt intresse för självhushållning har sagt att jag MÅSTE se det! Men NU är tiden inne!
Känns som en fin torsdag. Det kändes så mycket bättre efter att jag "gnält av mig" här på bloggen i går. Tack för att ni läser och orkar med mitt härjiga liv, haha! Pappa sa i lördags innan jag hade öppet hus i lokalen att mitt liv ibland är som en film där allt är kaos precis innan upplösningen och när det verkligen gäller och filmen ska avslutas har allt ordnat upp sig ändå. Vet inte hur jag ska tolka hans analys mer än att jag är tacksam över att mamma och pappa kom och hjälpte mig att fixa det sista inför lördagens evenemang! 
 
 

Skriv en kommentar