Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Fredagsfeeling!

2017-02-17 12:25:00 i Allmänt

Djupt koncentrerad och med vispen i munnen...
för att sekunden senare tokflina och rynka på näsan samtidigt. Vidars nya favoritmin, haha!
Tillbaka till fokuset för att hålla koll på matlagningen så att det blir någon god lunch! Vidar älskar verkligen att sitta i sin stol och hänga med vid matlagningen, kul med ett litet kocksällskap!
I dag är det fredag och jag är så himla glad över att jag tokjobbat hela veckan med målet att kunna vara med Vidar i dag. Jag har ju två elevgrupper ute på praktik så jag har lagt om mitt arbetstidsschema nu och jobbar mån-ons på skolan och med företaget och på torsdag och fredag jobbar jag bara med företaget fram till sportlovet. Sedan återgår allt i sin ordning igen. I morse var jag på ett möte och sedan var jag hemma igen vid 09.30. Jag och Vidar vinkade av Christoffer som har åkt till Raja och ska bo i koja i natt och fiska. Vi har gått långpromenad i solen (tjenare vårvintern, du är SÅ välkommen!), lagat lunch, ätit och nu tror jag vi ska klä på oss igen och gå ner till sjön med Major så han får springa av sig lite. I eftermiddag blir det bad, smoothie, sång, vilostund för Vidar och jobb för mig och i kväll står plockmiddag med mormor och morfar på schemat. Sedan ska jag lägga mig tidigt, lyssna på sovande bebis, äta choklad och läsa bok - perfekta sysselsättningen!
Det känns så skönt med en relativt planfri helg. Det var så himla längesen och även om jag älskar att göra roliga saker på helgerna är det så vilsamt med en helg för återhämtning. I morgon har vi inte en enda plan förutom att eventuellt baka semlor om vi får feeling och på söndag åker vi + lillebror till Näsåker för att hälsa på min morbror Roger, hans fru Åsa och min kusin Oliver, längtar så mycket efter det!
Hoppas ni får en fin fredag!
 
 
 
 

Skriv en kommentar