Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Juleord och mellandagsfrid

2017-12-27 09:01:34 i Allmänt

 
Vi har haft en fin julhelg med mycket snö och kalla grader - precis som jag vill ha det! Eftersom vi firar vartannat år var vi i Raja denna jul. Vidar fick en hjälm och glasögon av faster så den julklappen invigde vi redan den 23 när vi var på skotertur och hade pulkarace. Till Lindas stora förtjusning har Vidar lärt sig att säga "Linda", inte direkt korrekt utan han säger "Linna" eller "Limma" men det är ju på god väg! Han är verkligen i en så himla rolig ålder just nu.
Eftersom jag och Christoffer körde två bilar upp i fredags (han med barn och hundar och jag med vagn, julklappar och packning) så passade jag på att åka hem en dag tidigare och jobba undan lite rättning. Läste och rättade tolv noveller i gårkväll. Nu har jag jobbat en timme och läst ett gäng noveller till och i detta nu äter jag frukost så jag är redo för en förmiddag med hästar hos Emily, hurra!
Ikväll ska vi ha lilla julafton med mamma, pappa och Ludvig och Hanna. Längtar! Vi ska äta tre rätters. Storebrorsan och Sofia får vara med på facetime, haha!
 
 

Skriv en kommentar