Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Dalarna, del 2

2017-08-14 11:06:00 i Allmänt

Vi blåste upp vår gamla båt som vi syskon kajkat runt på Nässen med. Den funkade utmärkt som barnpool! Vidar älskar verkligen att leka med vatten.
Skönt att ta igen sig i mammas famn efter badet.
Pappa gjorde en så himla god fisksoppa en dag. Älskar soppor!
Lässtund med morfar.
Men man kan ju inte bara bada och slöa på semestern. Gräset måste ju klippas till exempel!
En dag åkte vi till ett av mina favoritställen: Folkärna hembygdsgård. Jag gillar ju sånt som är gammalt vet ni.
Vidar myste med morfar under tiden jag och mamma var på världens finaste utställning men mer om den i ett helt eget inlägg!
Så roligt att vara med Vidar när han upptäcker världen - det är nog det bästa med att vara förälder!
Och så var det dags för invigning av By Slånkvicku - en natur- och kulturvecka i By med omnejd. Här är mamma med några av farbröderna.
By hembygdsgård ligger så fantastiskt fint med utsikt över Bysjön.
Här är mina drömmars drömgård. ÄLSKAR allt med den här gården. I ett senare liv kanske...
På långcykelutflykt med mamma.
Resten tar vi i ett senare inlägg och då gör vi en tredagarstripp till Stockholm! Nu ska jag promenera iväg och hämta Vidar på förskolan. VÄNTA! PAUS! STOPP! När blev han så STOR!? Jag har alltså lämnat honom där ensam, eller ja. Han är ju där med de fantastiska pedagogerna och alla kompisarna såklart och det går mest troligt ingen nöd på honom. Jag har passat på att fixa med momsdeklarationen så jag kan skicka in den innan fredag så det var skönt att få det gjort! Ha en fin måndag. Själv är jag nu inne på min sista semestervecka av detta långa, härliga sommarlov. Börjar längta till jobbet nu!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skriv en kommentar