Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Skogsmys, stadspuls och familjebus!

2016-09-27 09:08:00 i Allmänt

 
Nu är vi hemma igen efter några dagar på vift. Kom hem i går men hann inte blogga för vi hade styrelsemöte på kvällen och när jag kom hem ville jag läsa en bok jag fått (mer om det sen). Vi har haft några riktigt fina dagar tillsammans. Älskar den här bilden på Christoffer och Vidar. De busar alltid tillsammans och Vidar kiknar av skratt. Kolla vad stadig han är på benen!
Vi for på skogsutflykt. Luften i september är så hög och klar och det känns som att man blir en ny människa varje gång man varit ute en stund.
Den här bilden ska jag skriva ut och ha på min arbetsplats när jag börjar jobba igen! Tänk att de där två är min familj.
Tur att vi verkar fått en liten skogsnisse som gillar att hänga i skogen lika mycket som vi gör.
Bäste Major fick också hänga med. Jax höll ställningarna hemma (läs: låg och sov och vilade sig efter en förmiddags älgjakt där han simmade över bäckar och jagade en älg som till slut kunde skjutas).
Kolla på den här bilden då! Vidars mysiga, mjuka lår och så den busiga blicken på faster Linda!
Vi åkte ju till Östersund på fredagen och i lördags hade vi en heldag på stan. Vidar shoppade med farmor och Thomas och jag och Linda gick själva på stan. Mitt mål var att handla saker till mig själv och lite till Vidar. Man kan säga att jag lyckades rätt bra (kanske 50/50, hehe). På kvällen gick vi ut och åt på Sir Winston. Tack livet för musslor alltså! Vidar var trött och överstimulerad efter en hel dag med nya intryck (blev svettigt där ett tag för att få honom nöjd) men lagom till att vi fick in vår mat satt han i egen stol och charmade alla i sin omgivning. Bra tajming! I söndags tog vi det lugnt på förmiddagen så Vidar skulle få sova sitt förmiddagspass i lugn och ro och sen gick vi till badhuset! Så himla roligt! Efter badet slocknade Vidar i vagnen så jag och Linda tog en promenad.
Tack för några väldans fina dagar!
I dag ligger dimman tät över Dalasjö och jag har tänt alla fönsterlampor för det känns så mörkt. Vidar börjar ljuda om gröt så det ska vi fixa nu. Sedan blir det en lugn dag med lite tvätt, städ och mys bara. Måste ju låta alla intryck från stadspulsen sjunka in, hehe.
 
 
 
 
 
 
 

Skriv en kommentar