Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

På språng igen!

2016-09-01 22:14:00 i Allmänt

God kväll. Mitt i packning, matförberedelser, hundgosande och kvällsfikande kommer här en hälsning! I dag har vi varit i Risbäck på begravning av Christoffers farmor Hulda. En mycket stämningsfull stund i kyrkan med gott och mysigt fika efteråt. Hoppas Hulda omges av många djur uppe i himlen för hon tyckte så mycket om alla djur. Utom lodjuren förstås.
I morgon beger vi oss till stugan igen. Min gammelmoster Lillan fyller 90 och det ska firas såklart! Blir kul att återse stugan igen och träffa släkten. Mindre kul att åka bil i 62 mil med lilldrängen men det går det med! Har laddat med en arsenal av prylar och sånger att roa honom med. Hoppas att han sover långa stunder också. Tycker dock så synd om honom som får sitta som en krok under en hel dag i sin bilstol men vi gör många pauser där han får sträcka ut sig ordentligt. Vi hörs igen på tisdag! Ha en fin septemberhelg.
Sist vi var i stugan var det högsommar. Blir spännande att se hur Fullsta ser ut i sensommar/höstskrud för jag har aldrig varit där på hösten förutom ett novemberlov under högstadiet när jag hälsade på Malin.
 

Kommentarer

Kattis

2016-09-01 - 22:34:41
Härligt! Hoppas ni får en bra helg i stugan och firandet av 90 åringen!☺
Svar: Tack! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar