Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Minisemester

2016-09-21 10:28:58 i Allmänt

I detta nu håller jag och Vidar på att packa ihop för att åka iväg på en liten minisemester. Först ut är Raja där vi ska hänga med Christoffer och hundarna när de jagar. Eller. Jaga får de göra själva men när de kommit hem igen ska vi umgås och kanske fara på någon utflykt beroende på hur långa jaktdagarna blir. Christoffer och Major åkte iväg i ottan för de skulle gästjaga i ett lag och nu strax åker jag, Vidar och Jax när Vidar ska sova. Perfekt tid för att: ringa en vän/lyssna på en podcast/lyssna på någon av mina eminenta Spotifylistor/eller bara sitta och tomstirra på vägen och TÄNKA. Blir fint hur som helst.
På fredagkväll åker vi till Östersund för att hälsa på faster Linda. Farmor följer också med. Känns som en ypperlig liten minisemester!
 
 

Skriv en kommentar