Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Hemma igen

2016-09-06 12:30:52 i Allmänt

Nu har vi landat hemma och även om det är mysigt att vara i stugan så är hemma alltid hemma. Vi åkte efter att Vidar ätit sitt middagsmål i går. Han sov från 16.30 till kl. 18.00. Sedan var han vaken och nöjd till kl. 20.00. Vi rastade vid 19.00 och då fick han välling. Strax innan 20.00 började han se trött ut igen så jag höll hans hand och sjöng. Märkte att han hade lite svårt att komma till ro i bilstolen då han ju sitter så krokigt i den och inte kan sträcka ut ordentligt, men till slut somnade han i alla fall. Han sov då hela vägen hem och vi körde in på gården kl. 00.15.
I dag tar vi det bara lugnt. Jag har suttit och förberett de praktiska övningarna på de sista träffarna av valpkursen så nu är det klart. Vidar sov bara en kortis nu på förmiddagen men han sov till 08.30 i morse så det kanske inte är så konstigt. Dessutom är ju beskyddaren Jax hela tiden vid Vidars säng och tassar omkring så fort han gör ett litet ljud så jag tror att han blev störd av det. Det bästa är om sovrumsdörren är stängd så inga hundar kommer in dit och stör, haha.
Jag funderar på om jag ska göra en megaladdning med äppelpuré till Vidar av äpplena vi fick av mammas farbror Börje. Det är en hel säck så det lär ju räcka till mer än bara puré så tips på vad jag kan laga av alla äpplen emottages tacksamt!
Ps: Senare i dag kommer bilder från 90-årskalaset!

Kommentarer

Det är grymt med bilvana barn! Skönt att hemresan gick bra!
Svar: Ja, verkligen! Så himla tacksamt! :)
Carolina Lidström
Hanna
Det går tydligen alldeles utmärkt att frysa in äpplen för att använda senare. Bara skala, kärna ur och sen in i frysen! :) Om du inte skulle hitta på något med hela säcken på en gång, hehe.
Svar: Okej! Så himla bra! Tack för tipset! :)
Carolina Lidström
svärmor
Välkomna hem! Skönt att resan gick bra ☺ Kram, kram

Svar: Tack snälla! :) Kram!
Carolina Lidström
Marion
Vilken mysig tripp ni verkar ha haft!
Åh, äpplen! Äppelmos och äppelpaj eller äppelkaka var det första jag tänkte på, och sedan det tidigare tipset du fick om att frysa in äpplen är ju toppen.

Ha det gott!
Kram.
Svar: Ja! Jag älskar äppelpaj! Det får bli en sån i helgen! :) Tack för tipset! Kram!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar