Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

En tur till lingonskogen

2016-09-10 20:46:00 i Allmänt

Vilken fin lördag vi haft! På förmiddagen kom Sabitha och lilla, urgulliga, Christelle förbi och vi pratade en massa, mest bebisar förstås.
Efter lunch kom Johanna och då gav vi oss ut i lingonskogen. Förbi detta tomtar- och trollställe gick vi.
Det var premiär för Vidar att hänga på min rygg i selen. Han har ju hittills bara åkt på magen. Det gick bra så länge jag stod upprätt men när jag böjde mig ner för att plocka lingon blev han lite missnöjd. Det blev förmodligen obekvämt för honom. Men lite lingon fick vi ihop i alla fall! Vi ska ut en kväll till i veckan.
Vidar och Johanna myste när vi kom in. Vi fikade och hade det bra!
 
 
 
 

Kommentarer

Johanna L
En riktig mysardag! Kram på er
Svar: Verkligen! :) Kram!
Carolina Lidström
Så mysigt att plocka bär! Vi har också fyllt frysen vilket känns lyxigt. Och snart väntar vi väl båda påfyllning av älgkött också :-)
Svar: Ja, precis! :) Som tur är köpte vi en till frysbox nu i höst så vi ska ha en kött- och fiskfrys och den andra frysboxen får fyllas med bär, bebismat och resten av all mat man har ;)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar