Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

De ultimata onsdagsplanerna!

2016-09-28 09:01:41 i Allmänt

Det känns som att vi har den perfekta onsdagen inplanerad. Vi ska på föräldraträff i Latikberg och i kväll kommer Ludvig och Hanna hit för att gosa med Vidar och sedan se premiären av Bonde söker fru! Som vi alla längtat, haha! Jag har följt Bonde söker fru sedan starten och det programmet har varit ett återkommande samtalsämne mellan mig och mina vänner (ja, vi pratar såklart om annat också) när säsongen är igång. Vi har en grupp på FB där vi diskuterar avsnitt för avsnitt och peppar med kommentarer så som "Mindre än 12 h kvar!!!!!".
Jag har bara ett "problem" denna dag och det är Vidars sovstund på förmiddagen. Han brukar ju börja sin sovstund någon gång mellan 10.00-10.30 och sen sova cirka en och en halvt timme (och ibland drar han till med 2 h, särskilt om man ska iväg...) och det är då vi ska åka till Latikberg. Min plan är därför att gå en promenad vid 10-rycket för att se till att han får sova minst en timme och sen åker vi iväg. Hoppas han sover då. Haha. Inser hur sjukt ointressant detta var för gemene man, men hursom! Det är ju min verklighet som föräldraledig planerings-Hitler vet ni!
 

Skriv en kommentar