Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Grannfest

2016-10-10 08:26:58 i Allmänt

Morbror Kristoffer har varit hemma i helgen till Vidars (och vår) stora glädje. Efter middagen i fredags stökade jag och Christoffer bort i köket och så hörde man två röster inifrån vardagsrummet; en liten röst och en större röst som pratade, sjöng och skojade. Ni ska veta vad varm man blir i hjärtat av att veta att ens lille son har så många som tycker och tar hand om honom.
Och i lördags klädde någon upp sig i hängslen och finbyxor (trots matkladdet i ansiktet, haha) för det vankades nämligen grannfest, en årligen återkommande tradition.
Grannarna kom längs vägen. Oscar och Alva, världens gulligaste grannar!
Snart dags för mat!
Så glad över våra grannar och denna tradition. Vi satt där till in på natten och lekte lekar, berättade minnen, historier och bjöd varandra på skratt och fin gemenskap.
 
 
 
 
 

Skriv en kommentar