Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Fristaden

2016-10-21 09:22:36 i Allmänt

Det är något speciellt med hundar. Hjärnan kan vara uppvarvad till max med tusentals tankar men när jag tränar hundar är jag så otroligt närvarande just där och då och hjärnan fokuserar endast på den stunden och det ögonblicket. Mindfullness i sin rätta form! Gårdagen fortsatte inte så bra då jag hade sönder min telefon på ett ytterst klantigt sätt. Jag har haft en gammal iPhone 4S men den har fungerat bra i 4,5 år och min plan var att köpa en ny telefon när min gamla lade av själv. Men så går jag och MÖRDAR den! Helt utom plan! Skam och skandal! Orkade dock inte bli arg ens utan började undersöka alternativ på ny telefon och nu har jag beställt en ny iPhone, betydligt nyare och fräschare än den gamla. Min svägerska Linda kommer bli så nöjd över mig då hon kommer få prima bilder på sin gudson hädanefter, haha!
Hursomhelst. Efter telefonmordet åkte jag till klubben där vi körde klubbkamp. Imra gjorde både bra och dåliga saker under programmet men jag är nu övertygad om att lägga in en högre växel i träningen med målet att tävla innan jul.
I dag är det fredag och vi har helt tomt i kalendern. Så skönt! Hoppas ni får en fin fredag och att ni håller er långt borta från telefonmord och andra tråkigheter.

Kommentarer

Linda Berg
Hallelujah! Äntligen!! Jag är stolt över dig;)
Svar: Förstår det ;)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar