Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Denna dagen, ett liv

2016-10-20 12:54:21 i Allmänt

Vad skulle jag göra utan skogen? Vara en betydligt sämre människa garanterat. Min älskade Dalasjöskog har fått ta del av så många huvudbryderier.
Nu vänder det bestämmer jag. Den här dagen började nämligen inte bra.
*  Vidar var dålig i magen i kombination med att jag hade massa styrelserelaterade mail att styra upp och besvara. Stress och dåligt samvete för mig gentemot bebisen som hade ajaj. Magen har dock ordnat upp sig nu som tur är!
*  Hade samtidigt laxbiffar in the making som jag läst skulle vara perfekt "plockmat" för bebisar (kör ju mycket äta själv-metoden med Vidar). I själva tillverkandet av biffarna skulle alla ingredienser mixas samman och Vidar HATAR mixerstaven. Han gallskriker och blir rädd och en redan ledsen bebis på grund av ond mage blev en ännu mer ledsen bebis. Kände mig inte som "mother of the year" när jag mixade och han gallskrek för full hals. Men 19 laxbiffar blev det och han har då mumsat i sig två redan (med mycket spill på golvet förvisso, tack Gud för hundarna).
* När vi var ute på förmiddagspromenad tappade jag den medhavda satsumasen på grusvägen så den blev grusig och äcklig. Åt den ändå. Lite grusknaster har ingen dött av.
* Är extremt chokladsugen och hade planerat att köpa en speciell choklad i dag (den var slut på affären i går) men då har Christoffer åkt iväg med den bil där jag lagt min plånbok... Åh. Chokladdöden.
Nu har vi lunchen i magen och ska strax åka iväg på babysim! Nu gör vi den här dagen bättre!
 
 

Kommentarer

Therese Bjärstig

2016-10-20 - 19:04:17
Hoppas dagen tog sig och att du rent av fått dig din efterlängtade choklad! 🍫
Svar: Ja, den blev bättre och chokladen är inhandlad ;)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar