Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Vidar rapporterar från barnkammaren

2016-11-23 14:22:00 i Allmänt

Hej! Det är Vidar som skriver. Tänkte att jag ska ge er en glimt av min och mammas dag. Jag övar för fullt på xylofonen nu. Det är en ny favoritgrej! Jag fick den av A-G och Tommy, snällt av dem!
Det är roligt att krypa omkring på golvet och jag gillar att krypa över saker, trösklar och sånt ni vet. Ibland kan det vara lite svårt med balansen men mamma säger att övning ger färdighet. Äh. Vad vet hon? Hon satt ju som en staty på golvet och gick inte förrän hon var 18 månader har jag hört...
Mamma tjabblar om att "göra advent". Hon stryker gardiner och far omkring och så har hon hängt upp stjärnor och ställt adventsljusstakar i fönstren. Jag tycker att det blev fint och mysigt! På mitt rum fick jag en röd adventsljusstake och den matchar min älg som jag fått av farmor.
Hejdå! Tack för att ni ville läsa! Nu ska vi klä på oss och gå ut i snöyran och träna den där svarta faran till hund. Det är ganska kul. Jag hänger i sele på mammas mage och skrattar åt Imra som ibland gör fel. Till och med jag kan ju de där himla momenten ju, hur svårt kan det vara egentligen?
 
 
 
 
 

Kommentarer

Monika Helena
Men åh vad mysigt Vidar får ha det. Bilderna minner mig om min barndom hos farmor i Järvsjöby fast jag är ju så gammal så det var levande ljus i stakarna. Han är ju för söt ongen din. Kram.
Svar: Vad fint att dessa bilder lockar fram barndomsminnen hos dig! När jag inredde barnkammaren ville jag att den skulle ha lite äldre stil, typ Lotta på Bråkmakargatan möter Carl Larsson :) Läskigt att de vågade ha levande ljus i stakarna överallt, och även i granen! Min gammelmoster har berättat att deras pappa satt och vaktade granen hela julafton när ljusen var tända :) Hoppas allt är bra med dig! Kram!
Carolina Lidström
Farmor
Farmors sötis <3
Lycka till med ljusstaken o blommorna! Inte säkert att de står kvar i fönstret tills julen är slut ;)
Svar: Haha, nä, tänkte också på det! ;) Det är tur att vi inte är där så ofta för att leka :) Kram!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar