Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Bakom kulisserna

2016-11-16 12:31:04 i Allmänt

I söndags fotade vi julkort och här är en bakom kulisserna-bild. Major fick vara statist när jag skulle ställa in ljus och så. Vi fick till en bra bild på Vidar men något leende bjöd han inte på, hehe. Känslan i en bild är dock det viktigaste enligt mig och den blev julig och stämningsfull tycker jag.
Min jullängtan växer sig allt större för varje dag som går! Vi firar ju vartannat år hemma i Dalasjö och vartannat år i Rajastrand och i år är vi hemma och mina bröder kommer också, hurra! Tror jag känner en extra stor längtan eftersom det är Vidars allra första jul. Inte för att han kommer att minnas något av den men! Det blir liksom ändå något särskilt när barn är med. Är också extremt laddad för julkalendern som jag tror kan bli riktigt mysig. Tänk när Vidar är typ fem och vi får smyga upp på morgonen i pyjamas, tända adventsljusstaken, äta julig frukost och se julkalendern. Helt ärligt tänkte jag faktiskt den tanken när jag hade som ondast under förlossningen. Haha! Målbilder ni vet. Det är viktigt!
Nu ska jag hämta Vidar som vaknat ute i vagnen. Ha en fin onsdag!
 

Skriv en kommentar