Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Utsikten

2016-05-15 19:52:00 i Allmänt

Detta är min utsikt just nu. Mjukt bebishuvud, kaninen som kommit att bli ett måste när det är sovdags, en spjälsäng, en fåtölj och en mintgrön handduk som hänger på den grå sänggaveln. Tänker att det är en fin färgkombination, mintgröna och grått.
Jag ligger uppe i vårt sovrum som badar i kvällsljus och ammar Vidar innan läggning. Måste skaffa en mörkläggningsgardin. Någon som har tips på någon bra?
Känner mig så himla besviken över Imra just nu. Var och tränade med Cissi och Maria tidigare och det känns bara som att vi aldrig kommer framåt. Hon kändes slö och omotiverad i kväll och jag VET att det är jag som måste göra träningen roligare men det är bara så frusterande när det känns som att vi står inom en fyrkant och trampar och aldrig kommer vidare, inte åt ett endaste håll. 

Skriv en kommentar