Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Punktlista om det senaste

2016-05-30 08:36:12 i Allmänt

- Låt oss prata om vädret. Sommaren kom ju förbi i helgen! Hur härligt var inte det? Mycket härligt om ni frågar mig som älskar sol och värme. I dag går det dock att andas lite lättare och det kvava är borta.
- Eftersom vi bor i ett äldre hus är det inte världens bästa ventilation här vilket gör att huset blir VÄLDIGT varmt när det är varmt ute. Vårt sovrum blir som rena bastun och att sova med en bebis där känns mindre bra så därför slog vi läger i vardagsrummet i gårkväll. Jag ammade Vidar i soffan och lade honom i babynestet och bullade upp med kuddar runt omkring. Sedan tog vi in vår resesäng så jag sov där och Christoffer på andra halvan av soffan. Det var ganska mysigt faktiskt! Som att campa i sitt eget vardagsrum, haha!
- Tävlingen i går då. Jag tävlade i lydnadsklass 2 med Imra. Hade en bra känsla när jag åkte dit och tävlingen var rolig och mina nerver var under kontroll. Hade som mål att gå ut från planen och känna mig till övervägande del nöjd och glad och det gjorde jag även om det inte räckte till ett första pris. Värmen gjorde sitt med Imra som är ganska värmekänslig så det blir att träna mycket i värme hädanefter och även träna mer med andras apporter då Imra var tveksam på att gripa apporten igår vilket drog ner poängen.
- Helgen i Månsberg var jättemysig och det var som vanligt roligt att umgås med Christoffers familj - bilder kommer i kväll! Nu ska jag amma lilldrängen och så ska han sova en stund för att vila inför dagens mammaträff i Latikberg!

Skriv en kommentar