Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Nu vet jag vem jag längtar efter

2016-05-16 23:04:00 i Allmänt

I kväll kände jag en känsla som jag inte känt tidigare. Det kändes lite jobbigt att åka iväg och lämna Vidar några timmar. Jag har inte känt det tidigare utan det har bara känts skönt att komma hemifrån en stund och få en paus. Det känns fortfarande skönt och välbehövligt att få timmar på egen hand och framför allt tror jag det är viktigt, både för mig och för Christoffer som då får Vidar helt för sig själv. Pratade med Christoffer om det senare när jag kom hem från styrelsemötet med brukshundklubben och kom fram till att jag kände motvilja till att lämna Vidar för att jag nu vet vem det är jag längtar efter. Jag vet vad han gillar och inte gillar och jag vet hur man ska göra för att han ska kikna av skratt och jag vet precis hur det känns när han myser in huvudet mot min axel när vi dansar omkring på köksgolvet. Han har gått från att vara ett fyra veckors-knytt till att snart vara en fyra månaders liten miniperson som utvecklar en personlighet för varje dag som går och det är så himla häftigt att se!
Älskade lilla du vad du betyder för oss! Blir helt varm i hjärtat av att se hur det lyser av lycka i hans ögon!
 
 

Kommentarer

Linda
Blev tårögd av bilderna och så himla lycklig ! :D du måste förstora upp dom där! Ren lycka i båda bilderna :)
Svar: Ja, visst är de underbara? :) Det ska jag absolut göra! Han är ju så rolig nu när han kan skratta, haha! Man har verkligen fått pay off från den första månaden då han jämt såg sur ut, haha!
Carolina Lidström
Farmor
Åååååå, vad Farmor längtar efter denna kille <3 <3
Svar: Och han längtar efter dig med! :D
Carolina Lidström
Idamari
Blir varm i hjärtat och saknar er!
Svar: Saknar dig med! Men snart ses vi, hurra! :D
Carolina Lidström
Monika Helena
Jag blir också tårögd. Helt underbara bilder.
En riktig liten "gofis" har ni fått. Han har tur som fått så härliga föräldrar. Kram.
Svar: Vad fint skrivet av dig! :) Kram!
Carolina Lidström
KKVL
Kärlek på det där!

Mysigt att få komma hem till byn i helgen. Vi ses!
Svar: Ja, det ska bli så kul att du kommer hem! Tagga rensning i lagårn! :D
Carolina Lidström

Skriv en kommentar