Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Låt mig presentera vår nya familjemedlem: DISKMASKINEN!

2016-05-14 09:40:00 i Allmänt

Låt mig presentera vår nya familjemedlem diskmaskinen! Hurra! Har bott här i snart fem år och handdiskat. Borde få någon slags utmärkelse i tapperhet för den insatsen. Har egentligen ingalunda problem med att diska för hand men stör mig kopiöst mycket att inget blir riktigt rent. Någonsin. Men nu blir det bot och bättring och rent porslin! Vi ska snygga till runt diskmaskinen och sätta dit lister av något slag. Det var ju ett antal lådor som fick ryka i samband med insättningen av denna vardagsräddare men vi har löst förvaringen genom att jag tömt ett SKÅP med presentpapper och snören......... Där ska vi nu sätta in hyllor. Vi har tre rätt stora lådor kvar i köket på andra sidan så det löser sig med bestick och sådant. Här skall maskindiskas!
I morse klockan 06.00 åkte Christoffer och en annan lika inbiten jämthundsfantast Dan-Ulf till Östersund för att titta på utställning. Christoffer brukar gå upp med Vidar på helgen så jag får sova ut lite extra (alltid välkommet) så jag tänkte att det blir väl morgon 06.30 som vanligt men Vidar gav mig några extra timmar och vaknade 08.30. Han kände på sig att det var läge. Det är mammas pojke det! Hehe. På bilden ser ni min frukost som jag njuter av i skrivande stund! Ha en fin lördag nu!
 
 
 
 

Kommentarer

Maria Fornlöf
Härligt med diskmaskin! Och med sovmorgon. Astrid tyckte att 05.03 var en härlig tid att god morgon på 😁
Svar: Åh fy! Allt innan 06.00 är natt brukar jag säga till Vidar (sen om han förstår är en annan sak) ;)
Carolina Lidström

Jessica

2016-05-14 - 17:58:56
Vad skönt att äntligen få en diskmaskin, fem år är länge ni har stått ut utan. Längtar själv efter den dagen jag flyttar till ett ställe där det finns en diskmaskin, känner att jag kommer vinna mycket tid i vardagen :)
Svar: Ja! Det tar längre tid än vad man tror att handdiska!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar