Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Fullsta, del 3

2016-05-11 07:24:00 i Allmänt

Min mamma, som är ett stort fan av historia, berättar alltid inlevelsefullt om olika historiska händelser och som ni kan se var det flod här den 18 maj 1916. Då levde ju såklart inte min mamma men hon har hört historien om floden många gånger och berättar den gärna vidare till kommande generationer.
Vi besökte vår vän Ann-Maries grav. Det var så fint i majsolen, alla blommor som blommade och grönskan som kom. Hoppas du har det bra där du befinner dig nu, fina Ann-Marie. Jag vet att du är mycket saknad.
Ett hav av vitsippor!
På Kristihimmelfärdsdagen fick vi besök av mammas kusin Åsa, min tremänning Emelie och så kom min storebror Kristoffer och Sofia upp från Stockholm och hälsade på. Bra dag!
Nu har Vidar vuxit i sin björndräkt precis och han ser så himla rolig ut!
Hejdå Fullsta och stugan för denna gång! Vi ses igen i sommar!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

elin
Hej! Jag har skrivit till dig på messenger. Men det verkar inte ha kommit fram?☺ / Elin
Svar: Hej! Nej, jag har inte fått något där. Prova igen! Eller maila mig på [email protected] :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar