Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Fina dagar

2016-05-22 20:56:00 i Allmänt

Morbror Kristoffer och Vidar myser! Det har varit så roligt att ha storebror här hemma i helgen. I dag när vi skulle gå hem och innan Kristoffer skulle åka hem hade han Vidar i famnen och sa "bara fem minuter till" och snusade honom på huvudet.
Vidar älskar att ligga på mage och har börjat intressera sig mer och mer för olika föremål som vi lägger framför honom på filten.
Vi har rensat och städat en hel massa i lagårn i helgen och dessa två herrar låg bara på deras altan i hundgården och tog det lugnt. (Lägg märke till marodören Majors framfart på stolparna...).
Vidar drog en långsovning i vagnen så både jag och Christoffer kunde vara med och rensa. Den fina silkesmössan har han fått från mammas kusin Maria. Den ljusgula koftan hade jag som bebis. Så kul att använda ens gamla bebiskläder på sitt barn!
Pappa var mycket nöjd efter helgens insats. Nu fortsätter vi rensningen!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Maria Fornlöf
Härliga bilder! Vidar är ju så himla söt och go 😄
Har våren kommit långt hos er? Här har vi nästintill sommargrönska och jag och Folke planterade våra odlingslådor i lördags.
När du ska tvätta silkesmössan är det handtvätt m olivtvål i kallt vatten som gäller. Den enda tvätt som egentligen behövs är tvätt av knytbanden om Vidar kräkts eller dreglat ner dom. Mössan blir lite styv när den blir tvättad, men efter den använts lite igen mjuknar den till igen!
Kram på er alla!
Svar: Tack! :)
Långt är väl att överdriva men nu är gräsmattorna gröna och björkarna börjar slå ut, härligt! Men ni är nog tre-fyra veckor före oss :)

Tack för tipsen om att tvätta mössan! Än så länge är den ren och fin men med tanke på att Vidar är en liten kräkis så lär den måste tvättas förr eller senare ;) Kram!
Carolina Lidström
Tycker det är så fint att få ta del av ert liv och att få se Vidar växa. Kan tänka mig att han verkligen känns mer som en liten person nu än när han var helt nykläckt? Gillade dessutom verkligen sista bilden på din pappa. Så härlig känsla!
Svar: Tack så mycket! Vilken fin kommentar! :) Ja, o ja! Nu är det mycket roligare att vara förälder än den första månaden då allt bara känns som en dimma. Det är kul och mysigt då med men nu början han verkligen bli som en egen liten person än ett litet knytt bara :) Nu är det inte länge kvar till er bebis kommer! Den kan ju anlända när som helst nu, så spännande! :)
Tack för orden om bilden på pappa, gillade också den. Han är lite fotogeniskt också så det hjälper som till :)
Carolina Lidström
Vad kul att Vidar älskar att ligga på mage! Ilse bara klagar och tycker det är supertråkigt...
Svar: Ja! Det är kul! Han ser så himla gullig ut när han ligger på mage och kikar på sakerna framför honom :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar