Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Familjemys i Månsberg

2016-05-31 22:09:25 i Allmänt

 
 
Bröderna Berg flummar runt i vanlig ordning, haha! Gillar de där grabbarna så mycket!
Vidar "fyllde" fyra månader i lördags och det firade vi med att bjuda honom på den allra första smakportionen! Han fick mosad potatis utblandat med bröstmjölk och det föll väl ut hos den lille smakprovaren.
Jag och Linda gick en kvällspromenad i sommarvärmen.
Lägg märke till Vidars min. Väldigt intresserad av efterrätten! Snacka om att ha fått upp ögonen att mat är något man stoppar i munnen, hehe.
Mys med farmor och Thomas. Jag har sagt det förr men det tåls att sägas igen: Vidar har verkligen ett järngäng av fina människor runt sig! Han kommer aldrig behöva känna sig ensam och rädd - för då dyker insatsstyrkan av familj upp!
I dag har vi varit och hälsat på mina elever och kollegor. Vidar var som en magnet och eleverna flockades runt honom, haha! Kul att träffa dem och mina jobbarkompisar. Saknar dem väldigt mycket men som tur är ses vi ju igen så småningom. Allt har sin tid.
 
 
 
 
 
 

Skriv en kommentar