Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Vårlängtan

2016-03-30 21:23:11 i Allmänt

Nu ni är det inte långt kvar av denna vinter. Vi har haft milda dagar nu på slutet och snön smälter för varje dag som går. Snart behöver jag inga vinterskor på barnvagnspromenaderna längre! Älskar att det blir ljusare och ljusare för varje dag som går. I kväll gick vi en promenad med vagnen och hundarna och solen värmde i ansiktet. Kvällar som denna älskar man ju livet lite extra. I rabatten närmast huset har lökarna börjat komma upp också vilket får mig att börja drömma om odlingssäsongen. Denna vår har jag inte försått något. Jag har haft fullt upp med att driva upp det frö jag och Christoffer planterade förra våren, haha. Längre fram kommer jag att skriva ett inlägg om hur jag tänker mig odlingssäsongen 2016. En sak är i alla fall bestämd: vi ska flytta odlingsbänkarna/pallkragarna och göra plats för en grillplats, spännande! Vill ni läsa om tidigare säsonger finns kategorin "Växtlighet" och "Odlingarna".
I kväll har Ludvig varit här också och vi har druckit smoothie, surrat och kikat på Mästerkocken. Är gräsänka i kväll för Christoffer är och fiskar med jobbet och kommer hem i morgon. Tror jag ska göra som Vidar och sluta mina blå för denna dag.

Skriv en kommentar