Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

På tur!

2016-03-06 18:55:52 i Allmänt

Hurra! Premiärtur med Segebaden-pulkan! I den där pulkan har jag och mina bröder också blivit "skjutsade" av mamma och pappas hundar. Denna första gång gick jag bara bredvid Imra men sedan ska jag åka skidor. Vidar trivdes jättebra i pulkan och låg och sov så skönt så han fick åka i pulkan även när jag och Christoffer gick till Anders och Eva-Lena för att titta på deras jämthundsvalp. 
I kväll har jag och Imra varit och tränat på söndagsträningen. Jag har som jag tidigare skrivit om insett att jag måste backa en del i vår träning för att träna in vissa detaljer på nytt. Detaljer är så erhört viktigt inom lydnaden och något jag slarvat med inom vissa moment. Fick många bra tips i kväll av en klubbkompis som tävlat elitlydnad med sin hund så nu ska vi träna. Siktar på att tävla i maj igen! 

Kommentarer

Penélope
Så himla mysigt! Jag skulle nog också sova gott och någon drog runt mig i en pulka :)

Skriv en kommentar