Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Dagens första mål

2016-03-07 08:07:41 i Allmänt

Jag är en riktig frukostmänniska. Kan längta till frukosten när jag går och lägger mig på kvällen. Nu är jag också extra hungrig när jag ammar så ibland måste jag gå upp på natten och äta ett extra mellanmål för magen skriker av hunger klockan 03.00 efter första nattamningen. Ofta består min frukost av fil med frukt eller bär och müsli eller flingor och till det en macka med ost och grönsaker samt ett ägg från mina höns. Ibland blir det havregrynsgröt med hemlagad lingonsylt eller tärnat äpple och kanel. Vissa morgnar gör jag också en smoothie på det jag är sugen på. Visste ni att man kan ha i ägg i smoothien? Ägg smakar ju inte så mycket när de är råa och det blir ett bra proteintillskott. I tallriken ovan har jag fil, tärnat äpple, tärnad kiwi, gojibär, havregryn, hackad mandel och linfrö. Vad äter ni till frukost? 
Här snöar det för fullt i dag. Jag och Vidar ska ha kojdag nu på förmiddagen sen blir det en promenad och kanske börja leta lite inspiration inför dopet! Det känns fortfarande konstigt att inte åka till jobbet på morgnarna. Särskilt på måndagar. Vill åka skidor i kväll. Hoppas spåret hinner bli draget innan dess! Ha en fin dag!
 

Kommentarer

Åh, jag blir alltid så avis när jag ser goda frukostbilder! Jag är en riktigt kass frukostätare och måste i regel vänta en timme eller två innan jag kan få i mig någonting. När jag väl äter så får jag heller aldrig i mig någon stabbig chiapudding eller grötportion direkt. Nej, för mig är det många bäckar små i en väldigt lång och utdragen procedur! Däremot -- kvällsfikat. M-mh, där är det my time to shine. ;)
Svar: Kvällsfika är inte fel det heller! ;)
Carolina Lidström
Anna
Jaa, frukost är det absolut bästa målet på dagen! Ibland kan jag äta frukost till lunch/middag/kvällsfika också ☺
Svar: Ja! Haha! Jag med! Det är ju så himla gott!
Carolina Lidström

Matilda Berlin

2016-03-07 - 14:52:17
Haha, jag är precis likadan! "Bara 7 timmar kvar tills jag får gå upp och äta frukost" ;)
Penélope
Det kanske är lite knäppt, men alltså jag längtar sjukt mycket efter dopet. (Om man blir bjuden... hoho)

Maja

2016-03-08 - 20:19:17
Mums för frukost! Just nu är jag inne i perioden "mild hallonyoghurt med massa frön och lite müsli + 2 knäckisar med ost".
Svar: Åh vad gott! Frukostfavoriter går verkligen i perioder :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar