Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Dagens bästa stunder

2016-03-08 17:08:00 i Allmänt

1. Morgonen. När Christoffer gosar en stund med oss innan han åker till jobbet. När han pratar med Vidar om allt de ska hitta på och Vidar tittar på honom med stora ögon. 
2. Middagen. När Vidar sitter i babysittern och tittar på när vi äter middag och hundarna ligger på varsin sida om honom.
3. Kvällen. När Vidar äter sitt sista mål inför natten och vi ligger i sängen och det är alldeles knäpptyst förutom hans gluckande.
Och för att ge lite perspektiv på allt detta gulligullande är det inte så mysigt när man pussar honom och han spyr rakt i ens mun... Det ljuva bebislivet!
 

Kommentarer

Haha, amen på det! Jag har precis bytt kläder på Liv för sjunde gången idag, nerkräkt klänning och nerbajsade strumpbyxor. Ljuva ljuva bebisliv. Och nu måste jag visst byta tröja själv också..
Svar: Haha! Ja, man glömmer lätt bort sig själv. Hade kräks i håret när jag besökte jobbet, som tur var upptäckte jag det själv ;)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar