Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Regnig fredagsmorgon

2016-06-17 10:46:24 i Allmänt

Åh som naturen behöver detta regn som nu faller! Hela juni har varit torr och varm så all växtlighet är i stort behov av regn. Det var så mysigt att sova i natt med öppet fönster och höra regnet mot plåttaket. Det var så mysigt att vi till och med låg i sängen till halv tio i morse, hela familjen. I dag känner jag mig lite piggare så jag försöka hushålla med den energin så gott det går. Planen är fotbollsmys i eftermiddag och vi ska göra fruktsallad med massa göttigt i så jag får i mig massa vitaminer och blir frisk! I kväll kommer faster Linda från Östersund och så kommer morbror Kristoffer från Umeå också, weho! Bra fredag!
Titta Vidars gulliga shorts som han fått av faster Linda! Vidar är så nyfiken på allt och "pratar" otroligt mycket, en egenskap hans far säger att han ärvt från mig...hehe.
 

Kommentarer

Annkristin
Hej igen!
Roligt att se att du är i farten och skriver igen! :)
Ha en fin söndag!
Svar: Härligt att du tycker det! :) Kram!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar