Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Hänt sen sist

2016-06-22 09:02:19 i Allmänt

- Vi har varit hos Elin på mammaträff, alltid lika kul att träffa de andra och bebisarna är så jäkla gulliga när de ligger på rad på en stor filt. Nu börjar det dock vara en hel del rörelse på dem. I går åt Vidar på Vikings fot och drog Liv i håret, hehe.
- Jag har bokat flygbiljett till mig och Vidar! Kommer att flyga till Arlanda där mamma och pappa hämtar upp oss och så åker vi upp till stugan i Dalarna. Det är smidigare än att vi ska köra eller åka buss. Jag och Vidar åker ner den 13 juli och Christoffer kommer ner senare. Nedräkningen kan börja!
- Jag har rensat avloppet under badkaret OCH i handfatet. Fick något slags il i gårkväll och jobbade på som tusan. Friskhetstecken månne? Hoppas det! Jag känner mig då betydligt bättre nu, så himla skönt!
- I dag är det återigen vardag efter storebrors middagsbjudningar i dagarna fyra. Känner ledsamhet inför detta. Vi har satt oss vid dukat bord och ätit mat lika god, om inte godare, som restaurangmat.
- I dag ska jag och Vidar till Latikberg för lunch och bebishäng och så tänker jag äventyra lite och ge mig ut på den första promenaden sedan jag blev sjuk, det vill säga för två och en halv vecka sedan! Men som sagt: NU ÄR JAG FRISK! Vi säger så! Mvh/less på att vara i ett sjukdomstillstånd

Skriv en kommentar