Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Familjen

2016-06-19 21:32:55 i Allmänt

Hej hej! Här sitter jag i en renbäddad säng med en liten skål med mörk choklad redo att plöja några avsnitt av nya säsongen av OITNB! Var på sjukt dåligt humör nyss och hatar att vara på dåligt humör utan anledning så jag gjorde det enda rätta: undersökte chokladgömman och hade tur! Renbäddninen och smidig läggning av lilleman bidrog också till mitt ändrade humör. 
Vill passa på att skryta lite. Jag har haft turen att födas in i världens bästa familj. Som de stöttat och servat mig dessa dagar alltså. Det finns ingen hejd på min tacksamhet. I dag fick jag ligga och sova i hammocken i mamma och pappas uterum i två timmar och Vidar sov i vagnen bredvid. I kväll blev jag servererad rimmad torskrygg med pepparrot och skirat smör och citronsorbet till efterrrätt av storebror som är hemma på semester och så har jag världens bästa sambo dessutom. Tack för att ni finns. Jag är er evigt tacksam. 
 
 

Skriv en kommentar