Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Fullsta, del 2

2016-07-28 12:02:00 i Allmänt

En dag var vi ute på loppisturné! Vidar måste vaggas in i loppisletandets traditioner. Vi hittade en jättefin barnstol i trä!
Plockade blåbär på stugtomten varje morgon och hade i frukostfilen.
Älskade lille vän! Så glad och rolig!
När Christoffer kom ner nyttjade vi det faktum att mamma och pappa var kvar en dag till så vi kunde ha barnvakt. Vi drog ut på cykeläventyr!
Korna hade gått ner i vattnet för att svalka sig. Som mest hade vi 34 grader i skuggan. Då var det lite olidligt varmt.
Kolla vad fint! Tycker så mycket om Fullsta.  
En kväll for vi på badutflykt till en liten sjö och titta vad sommarmystiskt det var den kvällen.
Imra har badat varje dag och varit så himla glad för det.
Jag hade inga badkläder med mig men kastade kläderna och hoppade i efter devisen: man ångrar aldrig ett dopp! Och vilket dopp sen. Varmaste badet jag någonsin gjort i Sverige. Vattnet var helt mjukt och varmt.
Förutom ovanstående aktiviteter har vi hunnit träffa släkt och vänner som Lars, Lillan, Pelle, Maria, Filip och Folke och Astrid, Malin, Jimmy, Theo och Harry (som Vidar fick bada pool med). Och vet ni vad det bästa av allt är? Vi åker dit i september igen för att fira Lillan som fyller 90 år!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skriv en kommentar