Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Det börjar om

2016-07-02 08:15:37 i Allmänt

Nästan hela juni gick i sjukdomens tecken och därför trodde jag att juli skulle bli en friskare månad, men icke. Den har i alla fall inte börjat bra. I går eftermiddag fick jag feber. Vad har jag gjort egentligen? Från att i princip aldrig vara sjuk till att få sorkfeber, en febrig son i veckan och så åka på feber själv. Tänkte att det kanske var något tillfälligt men icke, vaknade med feber i morse igen. Jag fick sova nere i gästrummet i natt och Christoffer tog Vidar, så skönt. Nu ska jag bälga i mig den hemlagade svartvinbärsjuicen som jag fått av Thomas för den är full av C-vitamin och järn och så ska jag vila så jag kan bli frisk. Jag vill ha tillbaka mitt vanliga liv. Juni kan brinna i helvetet.
Hade sett fram emot den här dagen så mycket. Först skulle jag och titta på dressyrtävlingen som ridklubben anordnar och uppleva lite nostalgi från min tid som ponnyryttare och sedan skulle jag åka till Latikberg på Sandras loppis. Åh. Jävla feber. Tur att jag har två avsnitt av Bron säsong 3 kvar. Men sen är det slut. SORG.

Skriv en kommentar