Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Vårvintern är här!

2016-02-29 12:31:00 i Allmänt

I helgen var vi ute på den första skoter- och fisketuren med Vidar! Han var iklädd helmundering för en dag på sjön och han verkade trivas fint i skoterpulkan för han sov i flera timmar. 
Äntligen är vårvintern här! Bästa tiden på året! 
 
 
 
 
Vi var tvungna att ta igen oss lite
för vi (eh, Linda, hehe, jag var oskyldig för jag satt i pulkan) hade råkat köra fast med pulkan på sjön på ett ställe där det var mycket vatten så vi fick trampa med skotrarna för att få loss pulkan.
Vi fick lyfta ur Vidar och lägga honom i säkerhet. Han såg ut som Mose-barnet där han låg!
 
Underbara dagar! Kände mig lite som en michelingubbe med underställ, fleecetröja och dubbla jackor... allt för att undvika att få mjölkstockning igen! 

Kommentarer

Maja

2016-02-29 - 21:19:47
Åh vad härligt det ser ut! och tur att ni kom loss. :-)
Svar: Ja, det var tur! :)
Carolina Lidström

Therese Bjärstig

2016-03-01 - 08:57:11
Vilken härlig helg ni ser ut att ha haft, var ju underbart i söndags! Och så skoj att du känner dig i form för att åka skidor - njuut! KRAMAR
Svar: Ja, det var helt underbart ute i helgen! Och det var riktigt skönt att åka skidor i går också! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar