Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Bebis-permis

2016-02-07 20:59:11 i Allmänt

I kväll har jag haft bebis-permis! Jag åkte iväg och tittade på klubbens hemmatävling i lydnad. Bestämde ju för ett tag sedan att jag inte skulle starta Imra då jag blir så nervös vid tävling och stress känns onödigt så här i början av amning. Det var skönt att bara vara publik och titta på alla duktiga ekipage men nog blev jag tävlingssugen allt! 
Det var skönt att komma iväg ett tag och få nörda hund och träffa klubbkompisarna. Framförallt var det skönt att göra något bara för mig själv. Nu är i och för sig Vidar bara tio dagar gammal och har alltså inte funnits allt för länge men jag tror verkligen att man blir en bättre förälder om man inte glömmer bort att göra saker för sin egen skull också. Och så fick jag ju längta hem lite till de där gosiga bebiskinderna! 

Kommentarer

Håller verkligen tummarna för att jag också kommer känna sådär relativt fort. Att jag behöver göra något själv och verkligen längtar efter det. Min största "farhåga" är att jag ska bli alldeles för harig och rädd i mitt föräldraskap och att det kommer begränsa den personen jag är när jag bara är jag.

Skriv en kommentar