Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Äntligen helg!

2016-02-19 20:22:13 i Allmänt

Så fint med fredagkväll med vår lilla familj. Hundarna som ligger och snarkar och det sovande knyttet i soffan. I dag efter besöket på BVC (där Vidar imponerade med både bra viktuppgång och längdökning, hurra!) handlade vi hem en massa godsaker. Min längtan efter charkisar steg ju till omrimliga nivåer i slutet av graviditeten så ni ska veta vad jag njöt av alla ostar och kallskuret i kväll. Mmmmmm.
Vi har en rolig helg framför oss - i morgon kommer två av mina finaste vänner på besök, Idamari och Anna, och så ska vi ta med vagnen och Vidar och spana in händelserna inne i Vilhelmina där årets Wilhelmina Winter Weekend är i full gång. På söndag ska vi hälsa på Christoffers kusin som fyller år, släppa hundarna på sjön så de får springa av sig och så ska både jag och Christoffer iväg på hundträning fast på var sitt håll så då får mormor rycka ut som barnvakt.
Ha en underbar helg nu!

Kommentarer

Skriv en kommentar