Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Sovrummet i juleskrud (plus en massa andra ord)

2016-12-19 22:47:00 i Allmänt

I söndagssmorse var det ett otroligt vackert ljus i vårt sovrum så då passade jag på att fota lite. Alla möbler är ärvda! Hyllan är en gammal planka från lagårn. Gardinerna och överkastet är nytt!
Änglakören sjunger och spelar - alla från min mamma!
Vidars barnkammare ligger precis innanför vårt sovrum och här är det också julfint.
Har bäddat Vidars säng i mina gamla babysängkläder som min mormor gjort. Är det jul ska det vara extra fint!
På nattygsbordet står en porslinsflicka med ett ljus och det är verkligen ett under att Vidar inte dragit ner den där blomman...
Där på väggen ska vi sätta upp tavlor. Det har bara tagit några år att bestämma vilka, hehe.
Vidars kaninmaffia i sängen. Yllefilten är från min farmor och farfar och den rosa kaninen är min gamla kanin. Den grå är en gåva och den beiga kaninen fick Vidar av Hanna.
I går var vi på tomtegröt i Ormsjö och sedan stannade Vidar kvar i Månsberg med farmor och faster. Det kändes tomt men ganska skönt också (ja, det får man tycka) att sova utan Vidar en natt. Jag vet ju att han har det så bra på bortaplan också. I dag och i morgon är faster Linda barnvakt eftersom jag och Christoffer jobbar. Linda och Vidar kom hem hit i dag. På onsdag är jag ledig och på torsdag ska han vara med mormor när jag är på julavslutningen. Känner sådan stor tacksamhet över att vi får så mycket hjälp av våra familjer. Det är verkligen inte alla förunnat! Tack.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Skriv en kommentar