Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Skinkmacka, glögg och världens bästa grannar

2016-12-10 07:54:00 i Allmänt

Här är pappa och vår grane Kalle - två bra typer!
Mamma, en annan bra person.
Och så Kerstin! Mysigare människa får man ju leta efter! Kerstin sa i går att hon längtade till Vidar kan börja springa över till dem och hälsa på och Kalle ska klippa en gång till Vidar över lägdan så han slipper gå på vägen <3
Kalle frågade var denna julbonad/plansch kom ifrån för han minns den från sina barndoms jular och då blev jag så glad för det är precis det jag vill. Att våra juldekorationer i huset ska kännas genuina och påminna om förr. Jag är inte mycket för glitter och bling bling på jul. Jag vill ha träljusstakar, grå vättar och stearinljus i mängder. Utlovar ett inlägg helt riktat mot pynt här framöver!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kerstin
Tack själv! Det var så mysigt<3
Svar: Ja, verkligen! Jag röstar på repris om inte alltför lång tid! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar