Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Fredagshälsning

2016-12-09 15:14:00 i Allmänt

Några suddiga bilder från dagen bjuder jag på. Vi var ute och tränade hårda spår med Imra. Jag lade raka spår på vägen med apportpinnar efter varje 100 meter. Med tanke på hur ofta Vidar hängt med i selen när jag tränat hundarna borde han vara en expert på hundträning vid det här laget. Han hänger där och säger då och då något ord (ljud) men tittar mest fascinerat på i tystnad.

Nu laddar jag inför att en gammal sångelev ska komma hit och repa inför ett litet sånggig vi ska ha nästa lördag och i kväll har Christoffer ordnat myskväll med några grannar och vi ska äta skinkmacka, mysigt! Hoppas ni får en fin fredagkväll!

Skriv en kommentar