Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Dessa decemberdagar

2016-12-17 14:51:00 i Allmänt

Dessa decemberdagar. Magiskt morgonljus med måne, glittrande stjärnor i fönstren, ljuslilablåaktig himmel, morgnar med adventskalendern, familjemys i vardagsrummet och tvättvikning med en liten stjälpreda som kastar iväg allt vi viker, sovmorgnar, granhuggning, glöggdrickande och varma bad.
Några timmar av fredagskvällen tillbringades i var sina rum. Vidar sovandes i spjälsängen, Christoffer kollandes någon älghundssida liggandes i soffan och så jag maratontittandes på serien "Skam". SE DEN! Får sådana flashbacks till min egen gymnasietid och känner att så mycket vatten runnit mellan broarna sedan dess men någonstans inom en är man alltid den där 17-åriga tjejen med tankar och känslor virvlandes i huvudet.
I dag har vi lördag och en vecka kvar till julafton! Jag och Viktoria har sjungit under hjulet på Folkets hus och sedan tog vi med mamma, pappa och Vidar och hälsade på Christoffers kusin där ännu en kusin hälsade på med sina barn. Efter gofika och tremänningsbus åkte vi hem. Nu sover Vidar gott i bilen och jag ska slå in julklappar! Höjden av julstämning!
 
 

Kommentarer

Avundsjuk på all er snö, vår regnar bara bort!
Svar: Nu har mycket av vår snö också regnat bort tyvärr! Vi har dock snö kvar så det går att åka skidor och skoter men det blir så sabla hårt! :( Önskar mig massa snö i julklapp!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar