Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Vinbärsplockning, kräftskiva, gitarrspelande farbröder och en trött stövare

2016-08-21 20:15:21 i Allmänt

 
Vi var i Månsberg i helgen. Linda hade kommit från Östersund och Vidar tyckte det var mysigt att dricka vällingen i hennes famn innan sovdags.
Kikki och Thomar har sådana kopiösa mängder med både röda och svarta vinbär så jag har plockat. Så jäkla värdefullt med bär i frysen!
Matchade mitt nagellack med vinbären. Uttänkt...
Vidar fick besök av lille Axel, fyra månader. Han är tremänning med syskonen Berg. Vidar tyckte det var hejsan med en kompis!
Vi tog en promenad under den blöta lördagen.
Zacke hängde på.
Inte lätt när mamma och faster pratar högt och fort när man vill sova...
Dags för kräftskiva! Livets första för somliga.
Två bra typer!
Ett helt gäng med bra typer! Mamma och pappa var också där, kul!
Mysigt med förmiddagsmusik tyckte Vidar som trollbands helt av farbror Ackes sång och spel.
Så var helgen slut. Ganska skönt tyckte Zacke som lade sig tillrätta i soffan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Therese Bjärstig

2016-08-22 - 19:37:54
Vilken superhärlig helg ni ser ut att ha haft! Bilden på V i kräfthstten är ju bara så underbar ❤️ Och nog är bär rikedom, saknar vinbärsbuskarna vi grävde bort i och med jordvärmen :-/ men gläds åt att ha förvällt och fyllt frysen med lite svamp iaf. :-) Önskar er en fortsatt fin vecka och hoppas svartvinbärssaften ska booosta er med C-vitamin när vintern är som mörkast!
Svar: Ja, visst är den härlig? :) Längtar till jag får klistra in den i hans album! Åh nej, vad synd! Men jordvärme är ju superbra så inget ont som inte har något gott i sig! Svamp är inte fy skam! Det vill jag också ha! Kram på dig!
Carolina Lidström
Alexandra A
Åh så fin Vidar är!! Saknar dig! Kram
Svar: Saknar dig med! Jättemycket! Tittade på gamla bilder och filmklipp på telefonen häromdagen och hittade ett där du, jag och Vickan repade! <3 Stor kram!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar