Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Några reflektioner efter helgen

2016-08-28 21:55:35 i Allmänt

- Jag är rätt bra på att laga lasagne. Mycket smak i köttfärssåsen är knepet! Hade basilika, rödvin och parmesan i min!
- Man måste tillåta sig att bli besviken och det var jag efter lördagens tävling med Imra. Jag hade aldrig sett fram emot en tävling så otroligt mycket någon gång då Imra hade gått fint på träningarna i slutet. Väl på tävlingsplanen är det dock som att hon går ner sig då hon känner att jag blir nervös och spänd. Eller så har Imra fattat att mina funderationer på att skaffa en egen hund (Imra är ju faktiskt mamma och pappas hund som jag lånar för att träna och tävla) börjar bli allt mer seriösa och därför blir moloken. I dag syntes dock inget av hennes nedstämdhet när vi hängde nere vid bryggan och hon simmade omkring och apporterade näckrosor! Fina Imra!
- Man måste också inse att en lydnadstävling inte är hela världen. Det blir lättare att inse när man kommer hem till en bebis på solskenshumör och tänker: han har jag skapat, han får jag vara med, varje dag. Mäktigt. Skittävlingen (som ju faktiskt hade ljusglimtar också i form av våra alltid lika fantastiska funktionärer och en 9:a av 10 i protokollet på momentet "sändande med ställande") blev då så otroligt betydelselös i jämförelse. Även om besvikelsen satt i länge.
- Jag har världens bästa svägerska Linda som kom och hälsade på oss från i går till i dag. Hon är bra på så många olika sätt och jag är glad att hon finns. Alla borde ha en Linda Berg i sitt liv.
- I kväll har vi haft andra delen i valpkursen som jag och Elin håller i och jag kan ju säga som så här: valpsuget minskar ju inte direkt av att leda en valpkurs. Mvh/ surfar in på kennlar, mailar uppfödare och spanar statistik på avelsdata
 

Kommentarer

Linda Berg
Men kram på dig vad söt du är! Och tack för att jag alltid är välkommen hem till er:)
Svar: Men självklart! Dörren är alltid öppen för de vi tycker om! <3
Carolina Lidström

Skriv en kommentar