Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Morgonmys med två av mina grabbar

2016-08-23 08:56:00 i Allmänt

Titta! Nu har Major fått sällskap där på täcket bland gosedjuren. Eller. Undrar vem som ger vem sällskap? Bästa vännerna! Nu sitter Vidar i sin stol vid bordet och grejar med en paprikabit. Major ligger nedanför och varje gång Vidar tappar biten säger jag "Vänta" till Major som får ligga kvar utan att ta biten. Ligger han blickstilla får han en liten bit av paprikan. Perfekt övning i omvänt lockande! Och med en liten hundtränare som hjälp, hehe!
Dagens plan är att förbereda det sista inför kvällens valpkursstart (omåttligt peppad på att hänga med nio valpar i kväll!) och på eftermiddagen ska vi gå en barnvagnsprommis med Anna-Karin och Alice! Ha en fin tisdag!

Kommentarer

Vad fina de är tillsammans! Vilken bra övning med paprikabiten, tänk att Vidar redan är hundtränare :)
Svar: Ja, det är kul att se att han verkar gilla hundar! :) Brås han på sina föräldrar lär han ju bli hundnörd han med ;)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar