Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Kvällshälsning

2016-08-22 20:33:00 i Allmänt

Vidar har sådan tur att han har någon som vaktar hans saker när han sover. Major är en så himla fin och rolig hund. Vidar kan peta honom i ögonen och dra i öronen men han bryr sig inte utan håller god min. Än så länge, hehe. Man ska alltid hålla koll på barn och djur, än hur snälla djuren må vara måste man visa dem respekt genom att inte låta barn härja vilt och fritt med dem.
Vi är en något minskad skara här i huset i kväll. Christoffer är borta med jobbet i dag till i morgon och Jax är borta på jakt hela veckan. Christoffers bror Kristian har lånat honom och det är så himla tomt med bara en hund. Saknar Jax så himla mycket men jag vet att han är mycket väl omhändertagen och så får han ju göra det han gillar allra mest, jaga! Även om han inte är någon björnhund så är det bra träning inför älgjakten.
Jag fikar kvällsmacka och dricker nykokad svartvinbärsjuice. Ska strax göra något av det bästa jag vet: lägga mig tidigt och läsa!

Skriv en kommentar