Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Sprutor och springning

2016-04-27 20:37:00 i Allmänt

Jax är en hårding som aldrig bangar att följa med ut, oavsett väder! Titta vad glad han ser ut! Det blev en runda i blåst och regn och ju sämre väder det är ute desto härligare är det att komma in och ta en dusch sen. Nu sover lille Vidar i sin säng och jag ska påbörja packningen men finns det seriöst något tråkigare än att packa?
Det gick jättebra på BVC i dag. Vidar väger nu 5960 gram och är 63,5 centimeter lång. Han skrek när han fick sprutorna men så fort jag tog upp honom så blev han lugn igen. Under eftermiddagen och kvällen har han varit precis som vanligt så jag hoppas att han slipper feber. 
 

Skriv en kommentar