Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Mot stugan!

2016-04-29 07:10:00 i Allmänt

Nu åker vi hit! Till stugan i Fullsta i södra Dalarna.
Och i kväll somnar jag här. Men! Denna gång är det något nytt. Denna gång har jag en tre månaders spädis som kommer att ligga här och snarksnorka som sitt eget lilla vis. Ska bli så fint att få visa honom alla smultronställen i mitt älskade Dalarna (ja, så småningom. Nu bryr han sig nog inte så värst, haha).

Kommentarer

Åh vad härligt. Förstår att det måste kännas extra speciellt att få ta med sitt barn till sitt sommarställe. Ja tänk vad roligt det ska bli sen om några år :)

Christin

2016-05-08 - 08:10:14
åh så fint!! Denna sommaren har vi ett sommarhus och det känns fantastiskt att få visa Algot, vår son, allt som inte är..betong. Men än så länge vägrar han ens gå på gräset, haha, men hoppas sommaren skall få honom på bättre tankar. Det är fint att ha en liten person man kan visa allt för.
Svar: Ja, visst är det? Snart så kommer han att springa runt på gräset ska du se! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar