Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Hund vs bebis

2016-04-21 11:57:00 i Allmänt

Här är mina killar. Världens finaste och roligaste gäng. Jag och Christoffer har vuxit upp med hundar och har i princip alltid haft en hund närvarande. När vi fick Vidar sa vi alltid fel till honom i början: "Men Major" eller "Kom Jax!" eller "Heeeej Major!". Hehe. Vanan sitter i. Men det är inte allt. Jag säger ofta "Braaa Vidar!" och "Kom då lille vän" med "hundtränar-rösten" och när jag vill ha hans uppmärksamhet gör jag lock-ljud med munnen.
I går kom droppen. När vi stod i fönstret för att titta på när Christoffer kom tillbakacyklandes med Major längs vägen sa jag till Vidar: "Titta, nu kommer husse tillbaka!"
Mvh/ Crazy dog woman...
 
 

Kommentarer

Hahahaha! Jag brukar smacka till mitt barn. Eller säga ptroooo när hon cyklar för fort.
Svar: Hahahahaha! Ptrooooo! :D
Carolina Lidström
Du är inte ensam, jag brukar klia barnen bakom öronen ;)
Svar: Hahaha, så långt har jag inte kommit ännu ;)
Carolina Lidström

Maja

2016-04-21 - 21:22:45
Haha! :-)

Therese Bjärstig

2016-04-22 - 16:02:22
Ha ha härligt! Det ena utesluter ju inte det andra och jag hävdar att barn och hundar ska fostras på samma sätt - konsekvent, tydligt och masa kärlek! :-) trevlig helg!
Svar: Håller med dig! Och lite som Astrid Lindgren har sagt: "Ge barnen kärlek och ännu mer kärlek så kommer folkvettet av sig självt" :)
Carolina Lidström
Haha kan tänka mig att man blir väldigt van när man har haft hund länge att göra hundrelaterade grejer. Vet själv när jag har umgåtts med min katt under en längre period och sedan råkar jag kalla någon vid hennes namn :)
Svar: Ja, det faller sig liksom naturligt! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar