Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Så lider denna långa dag mot sitt slut

2015-09-04 22:29:58 i Allmänt

Nu är sömnen inte långt borta men innan jag får sluta mina blå ska jag plugga lite. Jajemen, plugga! Tillbaka till skolbänken! Mer om det i ett annat, längre inlägg. Har jobbat hela dagen lång och när jag kom hem styrde vi upp hemmagjord pizza och eftersom jag är någon slags tomatsås-Hitler skulle ju den koka i ett halvt sekel. Medan den kokade begav jag mig till Folkets Hus i byn för att duka inför morgondagens kalas. Var där lite innan så jag hann ta fram alla bord och alla stolar innan de andra kom och det skulle jag inte sagt till Christoffer för då fick jag en "liten" tillsägelse om att jag inte ska lyfta och bära tungt. Jag vet, jag vet. Jag ska ta det lugnt. Det är bara så svårt att komma ihåg när allt, än så länge, känns som vanligt i kroppen. Jag kan fortfarande göra tokrusningar på agilityplanen med Imra och långa promenader går fortfarande fint och jag tänker passa på att njuta av den här tiden för det kommer, mest troligt, att komma en tid då kroppen är betydligt mindre rörlig.
Nu har jag varit och hämtat mamma och pappa som varit på festligheter, sagt godnatt till hönorna och ska snart ta ut blåbärspajen till morgondagens fika ur ugnen. Och nu då, nu blir det som sagt studier fast jag har en viss valp liggande på fötterna som hindrar mig att gå iväg, hehe. Trevlig helg på er!

Skriv en kommentar