Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Kompledig.

2015-09-24 13:14:00 i Allmänt

I dag har jag kompledigt. Passade på att ta ut mina komptimmar i dag då eleverna har friluftsdag och jag bara hade en lektion på hela dagen. Jobbar ändå på här hemma i dag för jag har en del rättning att gå igenom. Tar en lunchpaus nu men tittar bara in här för att skryta lite på mina körtjejer. I går repade vi och de satte mitt trestämmiga arr på "Lay me down" av Sam Smith på andra försöket. Blev imponerad och peppad på vad denna höst kommer att utbringa i rent körsångsmässigt!
I gårkväll var Emily och Nikki här för det traditionsenliga Bonde söker fru-tittandet. Premiären gick av strapeln i går och vi båda tror att det kan bli en spännande säsong.
 

Kommentarer

Sabina
Visste att jag kunde lita på att även du hänger med på Bonde, haha. Jag tycker också att säsongen verkar mycket lovande!

Skriv en kommentar