Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Instruktörsutbildning

2015-09-11 20:09:00 i Allmänt

I veckan har jag ägnat tisdagkväll, onsdagkväll, en sväng på torsdagkväll till plugg. Och nu sitter jag här på fredagkvällen och pluggar. Jag har nämligen påbörjat en instruktörsutbildning via Svenska Brukshundklubben och det är jättekul men rätt mastigt. Att utbildningen är gedigen är såklart bra för det borgar ju för att jag ska kunna bli en bra instruktör. Det är spännande att få perspektiv på hunden och dess inlärning via forskning, teorier och beprövad erfarenhet. Det jag pysslar med i kväll är dels att producera en presentation om Hunden och Lagen och så ska jag fortsätta fila på en kursplan för en allmänlydnadskurs. Sedan tar jag paus i morgon och fortsätter på söndag! 
En överexponerad, snedställd mobilbild på mig och Imra för något år sedan. Får så mycket energi av att hänga med hundar och det ska bli kul att - om jag nu blir godkänt och får certifikatet - få träffa massa nya hundar och hundägare och coacha dem lika bra som jag själv blivit coachad av de instruktörer jag hittills mött. 
 
 

Skriv en kommentar