Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Graviditetshormoner

2015-09-24 21:32:00 i Allmänt

Har känt mig lite nere hela dagen och haft en jobbig, rastlös känsla i kroppen. Efter middagen kände jag irritation över att jag kände mig på ett humör jag inte kunde definiera. Helt plötsligt började jag gråta och båda hundarna kom till undsättning som två, stora, mjuka tröstande gosedjur. Jag grät kanske i tio minuter och sa till Christoffer att jag inte förstod varför jag var ledsen, jag hade ju ingen anledning att vara det. Då utbrister han: Du är gravid! Det är ju jättemånga hormoner som rusar runt i kroppen nu! Du kanske behövde gråta lite? 
Ja, kanske var det så, för det kändes mycket bättre efteråt och ett lugn lade sig i kroppen. 
Hittade den här bilden i mobilen. Här var jag i vecka 12 och tyckte att magen börjat puta lite, haha. Nu känner jag lilla bebisen som sprattlar omkring som en liten mört! Har precis bjudit den på jordgubbssmoothie, hoppas du tyckte om det, lilla mörten! :)

Skriv en kommentar